Εγκαταστάσεις CCTV σε Σπίτι & Επιχείρηση

Επικοινωνία

Εδώ, στην Homealam μπορούμε επαγγελματικά και οικονομικά να εγκαταστήσουμε ή να επισκευάσουμε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων CCTV, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών αναλογικών και σύγχρονων τεχνολογιών IP.

Ειδικευόμαστε σε ασφαλείς εγκαταστάσεις κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για το σπίτι και την επιχείρηση, παρέχοντας ηρεμία στον ιδιοκτήτη / κάτοικο ή ιδιοκτήτη επιχείρησης.

Προσπαθώντας να μην επικεντρωθούμε στα αρνητικά, αλλά σύμφωνα με τα στατικά στοιχεία της βρετανικής έρευνας εγκληματικότητας τα ποσοστά διάρρηξης αυξήθηκαν κατά 14% τα τελευταία χρόνια με σπίτια και χώρους που περιέχουν αντικείμενα αξίας, κακή ασφάλεια και δυστυχώς τα πιο ευάλωτα στην κοινωνία και είναι μεταξύ τους πιο πιθανούς στόχους.

Μερικά από τα οφέλη ενός επαγγελματικά εγκατεστημένου συστήματος CCTV με δυνατές δυνατότητες είναι:

  • Μπορείτε να παρακολουθείτε το σπίτι ή τις εγκαταστάσεις σας όλο το 24ωρο, είτε στο σπίτι είτε μακριά από έξυπνο τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Ιδανικό για διακοπές, εξοχικές κατοικίες και επιπλέον επαγγελματικούς χώρους.
  • Μεταφέρετε όλες τις εγγραφές σας σε έναν ενσωματωμένο σκληρό δίσκο στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση αργότερα.
  • Παρακολουθήστε και καταγράψτε περιστατικά με οπτικά στοιχεία για να διευθετήσετε τις διαφορές.
  • Cryst Κρυστάλλινες εικόνες υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ευκρίνειας (HD)
  • Cameras Οι κάμερες IR μπορούν να παρέχουν εικόνες σε κακό ή καθόλου φως.
  • Cameras Οι κάμερες PTZ μπορούν να παρέχουν παρακολούθηση κινούμενοι προς μια κατεύθυνση που υπαγορεύει ο τελικός χρήστης.
  • ‍ Το CCTV είναι αδιαμφισβήτητο αποτρεπτικό για το έγκλημα.

Η διαδικασία μας ξεκινά ακριβώς στο στάδιο της διαβούλευσης, όπου μιλάμε με τους προοπτικούς πελάτες μας, ακούν τις απαιτήσεις τους, καταρτίζουν έναν προϋπολογισμό και προτείνουν το καταλληλότερο σύστημα. Η κράτηση μέσω εγκατάστασης είναι απαλή, ειδικά για οικιακά συστήματα CCTV όπου έχουμε τα πακέτα εγκατάστασης και επιλογές κάμερας. Μετά την εγκατάσταση, δεν παραμελούμε τις ευθύνες μας με συμβουλές και υποστήριξη μετά την εγκατάσταση που παρέχονται μέσω τηλεφώνου και e-mail.

Scroll to Top