Οι όροι χρήσης μας

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Εφόσον πραγματοποιήσετε παραγγελίες μέσω του διαδυκτιακού Homealarm.gr, αυτόματα αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους παρακάτω αναλυτικά αναγραφόμενους  όρους χρήσης . Εάν δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους παρακαλούμε μην προβείτε σε οποιαδήποτε αγορά ή χρήση από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρακαλείστε να διαβάζετε προσεκτικά και σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης προκειμένου να είστε έγκαιρα ενημερωμένοι για οποιαδήποτε αλλαγή.

ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ

Η Homealarm διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους εφαρμοστέους όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή τους, η οποία μπορεί να δοθεί με κάθε μέσο συμπεριλαμβανομένης, αλλά όχι περιοριστικά, της θέσης καινούργιων όρων και προϋποθέσεων στην ιστοσελίδα. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας τέτοιων αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.  Η Homealarm μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφία παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

 

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ

Η Homealarm παρέχει στους πελάτες της περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος. Το ηλεκτρονικό κατάστημα Homealarm.gr αφορά την αποστολή ηλεκτρονικής  παραγγελίας καθώς  και την επικοινωνία σας με την εταιρία. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση αυτόματα διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Το Ηλεκτρονικό κατάστημα είναι στην διάθεσή σας για παραγγελίες και μόνο. Η Homealarm δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνείτε με το Homealarm.gr με ηλεκτρονική μορφή.

Επισκέπτοντας το Homealarm.gr έχετε την δυνατότητα να αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails). Αυτόματα παραχωρείτε το δικαίωμα στο προσωπικό της Homealarm.gr να επικοινωνήσει  μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Τέλος συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται, αφορούν και ικανοποιούν μόνο τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

Η Homealarm δεν εγγυάται ότι το ηλεκτρονικό κατάστημα www.Homealarm.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από τους server δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η Homealarm δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η Εταιρία μας έχει το δικαίωμα να αλλάξει και να τροποποιήσει οποιαδήποτε μορφή εμπορικής πολιτικής και όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματός της, οποιαδήποτε χρονική περίοδο και χωρίς καμία προειδοποίηση προς τους χρήστες. Παρακαλείστε να διαβάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος Homealarm.gr 

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αποστολή: η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος καθώς τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς. Μόνο σε περίπτωση που το προϊόν είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε τα έξοδα μεταφοράς καλύπτονται από την εταιρεία.
Η όποια αντικατάσταση ή πίστωση γίνεται μόνο μετά την παραλαβή του στο «Κέντρο Διανομής» της Homealarm και αφού ελεγχθεί και διαπιστωθεί ότι μετά τον έλεγχο ότι υπόκειται σε διαδικασία αντικατάστασης ή πίστωσης.
Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν έρθει μετά από ειδική παραγγελία μόνο για εσάς. Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει εντός 14 ημερών και με την αρχική συσκευασία

 

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

 Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε , δεν ήταν  διαθέσιμο στο κατάστημα και στην αποθήκη μας, αλλά παρόλα αυτά προβήκατε σε παραγγελία για το συγκεκριμένο προϊόν μεμονωμένα δεν γίνεται ακύρωση παραγγελίας.